Terry igra protiv Middlesbrougha

Trener Chelsea pohvalio je svog braniča Johna Terrya zbog igre kakvu pruža.Terry je poznat po svojoj požrtvornosti te ga je Brazilac opisao kao pravog borca.

"Terry doslovno umire na terenu.Voli igrati i ima dobar stil.Nemoguće ga he zaustaviti igrati,da ga ubijete možda bi opet igrao"-našalio se Scolari.

Terry je propustio utakmice protiv Kazahstana i Bjelorusije koje je Engleska pobjedila te bi se sada trebao vratiti utakmicama kluba.Englez je ozlijedu zadobio na utakmici Lige prvaka protiv Cluja.Terry je rekao kako je spreman za današnju utakmicu protiv Middlesbrougha,a Scolari je oduševljen njegovim povratkom.

"Terry je jučer trenirao.Pitao sam ga kako se osjeća,odgovorio mi je da još nije najbolje ali da hoće igrati.Sigurnu je u boljem stanju nego prije.Nadam se da će moći odigrati cijelu utakmicu.Kapetan je i pravi primjer ostalim igračima".

Zabranjeno kopiranje posta

ludifranjo
Moj msn je ludi-franjo@hotmail.com

27 komentara

  1. Hajde navedi razlog zašto je sranje?
    Ako ti se ne sviđa moj način pisanja, ne moraš ni da čitaš blog, meni se tvoj uopšte ne sviđa, pa sam mišljenje ostavila sa strane.
    I zar su favoriti toliko važni?
    I čekaj, ako su važni i ako je moj blog sranje nebii me preko 2000 blogova dodalo u favorite,a da tvoj je extra blog pa te nije ni 1000 dodalo, hajde Bogati.
    Jebem ti favorite, stavi ih u guzicu.

Komentariši